Bliv sponsor 2018-04-20T10:52:34+00:00

Vil du støtte op om vores lokale hold?

I Eskilstrup Boldklub står vi klar til at tilbyde seriøs og sjov træning til børn og voksne i alle aldre. Vi har sammenhold og glæde i fokus, og arbejder målrettet mod at forbedre fodboldevner, såvel som venskaber. Med et sponsorat i Eskilstrup Boldklub er du med til at støtte arbejdet, og skabe et frirum til børn, unge og voksne. Vi arbejder målrettet mod, at give gode oplevelser, både på og uden for banen.

Med et sponsorat i Eskilstrup Boldklub støtter du de gode arbejde, samtidig med at du eksponere og vækster din egen forretning. Det er ‘win-win’.

Se mulighederne for et sponsorat herunder:

Annoncer i kampprogram

Eksponering

Vores kampprogram bliver solgt til samtlige hjemmekampe for herrenes 1. hold. Programmet indeholder holdopstillinger, diverse kluborienteringer samt annoncer fra sponsorerne.
I forbindelse med sæsonstart husstandsomdeles programmet i Eskilstrup, Ønslev og Byskov, samt til de omkringliggende huse.
Alle sponsorere vil blive nævnt på vores hjemmeside.

Netværksarrangement

Der bliver ved 1. hjemmekamp i efterårssæsonen afholdt et netværksarrangement for alle sponsorere. Dette arrangement har til formål at præsentere klubben til sponsorerne, samt at netværke, sponsorerne imellem.
Arrangementet vil være ‘all inclusive’.
Ved køb af sponsorat medfølger to pladser til dette arrangement.

Annoncer

Mulige annoncer i kampprogrammet:

1/1 side annonce  –  kr. 1.650,-
1/2 side annonce  –  kr. 1.200,-
1/4 side annonce  –  kr. 850,-

Øvrige sponsorater

Eksponering

Kamp-, bold-, og trøjesponsorer nævnes i annoncen med sæsonens hjemmekampe i Nordfalsters Avis, som bliver husstandsomdelt på hele Nordfalster. Et trøjesponsorat bliver tryk på én af trøjerne til herrenes 1. hold. Disse trøjer benyttes ved samtlige af holdets kampe i to år.
Trøjesponsorater vil optræder på billeder rundt omkring på nettet, samt sociale medier. Der deles ved sæsonstart et holdfoto, med nævnelse af samtlige trøjesponsorater. Alle sponsorere vil blive nævnt på vores hjemmeside, www.eskilstrupboldklub.dk.

Netværksarrangement

Arrangementet vil være ‘all inclusive’.
Ved køb af sponsorat medfølger to pladser til dette arrangement.

Annoncer

Mulige sponsorater:

Kampsponsor  –  kr. 900,-
 Boldsponsor  –  kr. 700,-
 Trøjesponsor  –  kr. 3.500,- (tegnes for 2 år)

Ønsker du at oprette et sponsorat, eller har du spørgsmål?
Kontakt vores kasserer, Niels Pedersen.
–   Tlf.:  2045 0860
–   Mail:  niels@eskilstrupboldklub.dk

Annoncer og praktiske spørgsmål om annoncestørrelser og lignende sendes til vores webmaster, Jonas Bonde.
–   Tlf.:  4043 4905
–   Mail:  jb@eskilstrupboldklub.dk