Sidste nyt fra Eskilstrup Boldklub

Så blev der åbnet op for nogle af sportsforeningerne, kun dem med udendørs aktiviteter, altså også fodbold, men her er en hel masse retningslinjer der skal overholdes.

Disse retningslinjer, også kaldet Fodboldens Coronaregler, det er ud fra dem bestyrelsen og trænere kommet frem til følgende:

BØRN og UNGDOM – det er desværre ikke muligt at kunne tilbyde en fornuftig, brugbar og sjov træning til vores børne- og ungdomsspillere resten af forårssæsonen.
Reglerne giver en del begrænsninger, blandt andet:
* – 2 meters afstand til hinanden under hele træningen.
* – Der opfordres til aktiviteter, som kan gennemføres helt uden fysisk kontakt. (Ingen fodboldkampe under træningen…øv)
* – Der må ikke heades, ikke tæmmes med bryst, ikke tage bolden op i hænderne mv.
Altså ingen fodboldtræning inden sommerferien for børne- og ungdomsspillere.
Der opkræves selvfølgelig ikke kontingent for foråret.
Vi håber på der kan tilbydes fodboldtræning, samt deltagelse i stævner igen til efteråret.

DAME og HERRE SENIOR – Her trænes efter Fodboldens Corona-regler, trænerne melder ud til deres spillere hvornår der startes op. Alle spillere bliver oplyst omkring Fodboldens Corona-regler.

Pas på jer selv og hinanden.

Sportslig hilsen
EB bestyrelse