Vi har aftalt endnu et år at have samarbejde med NAB på kvindesiden, da vi synes det fungere rigtig godt. De 2 klubber har tilsammen både et 8 mands
og et 11 mands hold, så man kan spille fodbold på det niveau, der passer en bedst.
Det store ansvar med at stå i spidsen på træningsbanen overtages af Oliver Simonsen og Nikolai Otzen i den kommende sæson.
Oliver spiller S1 fodbold i Horbelev og er forholdsvis ny i fodboldverden, men kommer med en stor erfaring i at kroppen i god form.
Nikolai spiller ligeledes i Horbelev og har en længere erfaring fra fodboldbanen, men har de seneste år været meget plaget af skader
og har derfor valgt at kaste sig over trænergerningen.
De nye trænere ser meget frem til at møde en masse damer på træningsbanen.
Vi takker Doddo for den gode tid vi har haft sammen og ønsker ham god vind fremover og stort velkommen til de 2 nye trænere.
Mvh.
EB’s bestyrelse.