Vi mangler redaktører!

Som noget nyt har vi startet et hold af redaktører, og du kan være med. Formålet er at fortælle alle de gode historier, der er i vores dejlige fodboldklub.

Igennem fodboldåret sker der mange begivenheder og gode historier i Eskilstrup Boldklub, og det er umuligt for en eller to mand at fortælle dem alle. Derfor har vi brug for din hjælp!
Som redaktør bliver du en del af et team, der har til opgave at skrive nyheder på hjemmesiden og vores Facebook-side. Du bliver sat ind i alt det tekniske, og derefter skal du blot fortælle de historier du oplever.

Hvis du har set en U-12 kamp, kan du jo efterfølgende tage et billede, og skrive et kort kampreferat, så resten af klubben også kan se, hvordan det var gået. Du kan skrive nogle ord om, hvordan de yngste fodboldspillere strømmer til Eskilstrup Boldklub, eller om, hvor fantastisk det er, at vores Venneforening holder genbrugsmarked. Det er utallige historier, og det er kun fantasien, der sætter grænserne. De fortæller i det omfang du vil, og du har tid til. Mere forventes der ikke.

Det lyder da meget nemt. Ikke?

Hvis du vil være med, så anmod om medlemsskab i Facebook-gruppen her: https://www.facebook.com/groups/495489997529669/

Har du spørgsmål, så kontakt vores webmaster, Jonas, på jb@eskilstrupboldklub.dk

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på holdet!

Venlig hilsen Jonas

By | 2018-08-23T18:22:28+00:00 august 23rd, 2018|Uncategorized|0 Comments